בלוג

/בלוג/

אירועים בימי קורונה

By | יולי 17th, 2021|טיפים ועצות|

כמה אנשים מותר? עם מסיכה או בלי? תו ירוק, תו שמח, ומלא שאלות אחרות שמלוות אותנו מבוא הקורונה לעולם האירועים. החלק הטוב בעשייה שלנו הוא שאנחנו ערוכים לתת מענה גם לאירועים קטנים וגם במקומות פתוחים, כולל בכאלו שאין בהם שום הכנה מוקדמת לאירועים. וכך לתת מענה ראוי לכללים המשתנים. גם בימי קורונה, האוכל ממשיך להיות [...]

תפריט אוכל מוכן 30-4-2020

By | אפריל 25th, 2020|טיפים ועצות|

אוכל מוכן עד הבית - תפריט ליום חמישי 30-4-2020 בימים רגילים אנחנו קייטרינג לאירועים. בנסיבות הנוכחיות בחרנו לפנק אתכם עם אוכל איכותי שנביא עד אליכם הביתה. התפריט יותאם לבקשות שלכם וישתנה משבוע לשבוע. תפריט למסירה ביום חמישי או שישי הקרובים: חצי עוף צלוי במעשנה במשרה של וויסקי ומייפל  - 40 ₪ קציצות בקר עם כרובית [...]

להביא את המסעדה הביתה – ארוחות בימי קורונה

By | מרץ 11th, 2020|טיפים ועצות|

אז אסור להתכנס במקומות ציבוריים. וגם כשמותר, לך תדע מי ישב לידך במסעדה. ואם במקרה תצטרך לגשת לשירותים.. מה אז? הפתרון הפשוט והקל הוא להביא את המסעדה אליכם הביתה. בשונה מלהזמין משלוח של אוכל, כאן נגיע אליכם עד הבית, עם כל כלי האוכל, כלי ההגשה, עם המלצרים וכמובן עם אוכל משובח. אנחנו ערוכים כך שבדרך [...]

קייטרינג "בכל נקודה על המפה"

By | פברואר 9th, 2020|טיפים ועצות|

קייטרינג "בכל נקודה על המפה" מה זה אומר מבחינתנו: ראשית נכונות להתחיל כל פעם מאפס.  להגיע לשטח שאין בו כלום והתחיל משם. להקים "מטבח קצה" חם וקר. להבטיח שכל מה שצריך להישמר בטמפרטורה מבוקרת אכן יישמר כך. שהאוכל החם ייצלה על המקום או יחומם בצורה ראויה. כל זה  במגבלות של מקום, מקורות מים וחשמל, נגישות [...]

תפריט שיפודי יקיטורי מטורף

By | דצמבר 8th, 2019|טיפים ועצות|

תפריט שיפודי יקיטורי מטורף רק שיפודים:ירקות: פטריות, בצלצלי שאלוט, עגבניות שרי, פלפליםדגים: סלמון , טונה, דג לבן, קבב דגבשר בקר: אנטרקוט, פילה, אסאדו, בשר טחון - קבב יפניעוף: תאילנדי, עשבי תיבול / קארי ירוק, עוף שחור דבש סויה, סאטהכבד: אווז, עוף, בקרנקניקיות - חריף, צ'וריסוליד: אורז בסמטי עם הפתעות ,שעועית ירוקה / קלחי תירס, סלט [...]

פינגר פוד – Finger Food – אוכל אצבעות?!

By | אוגוסט 7th, 2018|טיפים ועצות|

שאלתם את עצמכם פעם למה לקרוא למשהו "אוכל אצבעות"? מסתבר שהסיבה היא שאת המנות אוחזים (בדרך כלל..) באצבעות. להבדיל ממנות המחייבות סכום או "כלי עבודה" אחרים. תפריט מנות הנגיסה שלנו השתכלל לאורך השנים. אומרים שתמונה שווה אלף מילים אז הנה כמה:

בורגר & פרנק – המבוגר ופרנקפורטר – או לפעמים נקניקיה ובירה זה כל מה שצריך

By | יולי 29th, 2018|טיפים ועצות|

‏‏אחרי רבה שנים ומאות אירועים. חלקם עם תפריטים עשירית ויוצאי דופן. מסתבר שבחלק מהמקרים המבורגר עסיסי, נקניקיות מפנקות, צ'יפס חם ופריך ובירה. זה כל מה שצריך כדי ליצור אירוע מפנק וכיפי. גם כאן יש להעדפות הקולינאריות שלכם מקום כמובן: נקניקיות מיוחדות, תוספות יוצאות דופן והשלמות מפנקות. בכל מקרה מדובר באוכל כיפי המתאים במיוחד למסיבות ולאירועים [...]

פרוזן יוגורט ללא יוגורט ועדיין טעים ?!

By | יולי 17th, 2017|טיפים ועצות|

ברור! עם מספיק זמן ומחשבה במעבדת הקינוחים של מאגו אפשר ליצור עולמות חדשים של טעם בכל פעם. החום המטורף בחוץ הביא אותי לשתף אתכם בתמונות סודיות ממעבדת הקינוחים של קייטרינג מאגו. התוצאות טעימות להפליא. סודות ממעבדת הקינוחים של מאגו

שיפודים – כל מה שאפשר לצלות או לטגן

By | פברואר 14th, 2017|טיפים ועצות|

לפעמים במסיבה או באירועים נטולי מקומות ישיבה, הכי כיף פשוט לקבל את האוכל על שיפוד. הצלייה והטיגון של השיפודים ייעשו לעיני האורחים כחלק מהחגיגה. אז הנה חלק ממה שנשמח לשפד בשבילכם: שיפודי אנטרקוט מיושן        שיפודי סאטה עוף בקארי בוטנים וקוקוס שיפודי דג ים  מטוגנים בבצק בירה שיפודי סלמון בג'ינג'ר טריאקי שיפודי קבב [...]

אוכל רחוב בבירת הממלכה המאוחדת

By | ינואר 28th, 2017|חדשות, טיפים ועצות|

  חזרתי עכשיו מ"סיור לימודי"  של אוכל רחוב בבירת הממלכה המאוחדת. לונדון היא אולי הדוגמה הטובה ביותר למגדל בבל מודרני. מגוון מרהיב של אנשים, שפות, צבעים וטעמים מכל העולם. ריבוי הזרים גדול כל כך עד שלמעשה נראה שאצל חלק ניכר מהאנשים ברחוב האנגלית היא שפה שניה. בליל התרבויות והאנשים הופך למופע עשיר של אוכל  מכל [...]

Load More Posts