בלוג

/בלוג/

אוכל אצבעות – או למה הם אוכלים עם הידיים

By | נובמבר 16th, 2016|טיפים ועצות|

Finger Food - אוכל אצבעות הוא למעשה כינוי לתפריט המורכב ממנות קטנות מספיק כדי לאחוז בהן באצבעות ולאכול.           תפריט "אוכל אצבעות" נקרא גם תפריט קוקטייל. הוא מוגש בדרך כלל באירועי פתיחה, תערוכות ואירועים רשמיים - "אירועי קוקטייל" אז שלא יגידו לכם שאנשים מכובדים לא אוכלים בידיים.. ! לאוכל האצבעות של [...]

סלט פפאיה קיצי

By | יולי 21st, 2016|מתכונים מצולמים|

פפאיה הוא פרי יוצא מן הכלל. הוא מתאים להכנת מאכלים מתוקים, סלטים ותבשילים הפעם תפריט פשוט לסלט פפאיה קיצי וקל ממש. החומרים:    פפאיה גדולה וקשה או 2 קטנות 2 פלפלים אדומים  3 מלפפונים   1/4 כרוב לבן 2 גזרים 3 לימונים למיץ שמן שומשום גלומי רוטב הויסטיר (אופציונאלי) וניגרט תותים (או בלסמי) שמן זית [...]

טאבון – משם התחיל הכל

By | יולי 18th, 2016|טיפים ועצות|

הרומן (הנוכחי) שלי עם קולינריה התחיל בכלל שנתיים לפני הקמת הקייטרינג, בפיצרייה שכונתית בשם "פיצאמורה" שהקמתי בשכונה ברעננה. בצק הוא בכלל סוג של התמכרות. - כן גם בצד של הנחתום. אתה לומד להקשיב לבצק, להרגיש אותו, לפנק אותו, לדבר אליו.. בשל האהבה העצומה לאוכל הבסיסי הזה, אחד התחומים שהשתמרו והשתפרו אצלנו הוא מאפים מהטאבון. התפריטים השתכללו, הציוד [...]

תפריט אוכל הרחוב המתחדש שלנו

By | יולי 4th, 2016|טיפים ועצות|

אוכל רחוב דוגמה

דונר קבב – שווארמה טורקיש סטייל

By | יוני 22nd, 2016|טיפים ועצות|

חבר טורקי תושב איסטנבול, לימד אותי לאהוב אוכל טורקי כבר לפני יותר מ 20 שנה. הכוונה לאוכל האמיתי שהטורקים אוכלים ולא לגרסה התיירותית. לטעמי דונר קבב - השווארמה הטורקית היא אחת מגולות הכותרת של האוכל הטורקי. כשבאתי להעתיק את הקסם, הקפדתי לשלב במתקן גריל פחמים אנכי, כמקובל במתקני שווארמה מסורתיים. התוצאה מסתבר, מדהימה. עכשיו אחרי [...]

כריכים – סנדוויצ'ים. לא צריך כלום יותר מזה

By | יוני 7th, 2016|טיפים ועצות|

חשבתם פעם לבנות תפריט שלם, מפנק ומגוון למסיבה רק מסנדוויצ'ים? מסתבר שאפשר ואפילו מאד כיף. עשינו בדיוק את זה במסיבת יום הולדת מקסימה. כל מה שהגשנו לאכול ניתן להגדיר ככריך. בדיוק או בערך: לחמניות באו מאודות תוצרת בית עם בשר בקר מפורר שבושל במשך שעות ארוכות פלוטים של ארטיזן עם פסטרמות ונקניקים משובחים, מלוות באיולי, [...]

מאפים מהטאבון – אהבה ישנה שממשיכה לרגש

By | אפריל 26th, 2016|טיפים ועצות|

  מאפים מהטאבון הם ממש לא המצאה חדשה.  גם בשילוב שלהם באירועים אין שום חדש. אבל, כמו תמיד - אין על מאפה חם טרי עם תוספות משובחות. אצלי בכלל מדובר באהבה ישנה. את הקייטרינג הקמתי אחרי שהייתה לי פיצרייה. די בלחץ הלקוחות שלי שרצו את האוכל גם במקומות אחרים.  גם היום, הרבה פעמים ההעדפה הקולינארית [...]

הפקת אירועים יוצאת מהארון – לקרוא לילד בשמו

By | מרץ 27th, 2016|טיפים ועצות|

אחרי מספיק שנים בתחום הקייטרינג לאירועים, אני יכול להגיד היום בביטחון מלא שהצוות של מאגו קייטרינג ערוך היטב להפיק אירועים מא' ועד ת'. כולל הכל ובכל מקום. למעשה כבר מתחילת הדרך, לפני שהבנתי שמה שאני עושה זה מפיק, כבר דאגתי להצללות, לשירותים ניידים, לתאורה, לריהוט, לעיצוב ולפיצ'יפקעס אחרים שהופכים אירוע לחגיגה. רק שאף פעם לא [...]

מגשי אירוח לא חייבים להיות משעממים

By | מרץ 7th, 2016|חדשות, טיפים ועצות|

בהרמות כוסית ובאירועים עסקיים רבים נוטים להביא מטעמי נוחות ועלות כיבוד מוכן שזכה לשם "מגשי אירוח" מפניות של לקוחות מסתבר כי בסופו של יום מדובר בדרך כלל, כל פעם, ב- עוד מאותו דבר.. אפשר גם אחרת. אנחנו בחרנו להשקיע קצת יותר במשלוח ובהספקת האוכל. דבר המאפשר לנו להגיש מאפים חמים שיצאו, ספלוני מרק, קינוחים קפואים [...]

תפריט חדש – העולם בפיתה

By | נובמבר 15th, 2015|חדשות, טיפים ועצות|

כשחושבים על זה, רובנו אוהבים אוכל בפיתה. לעצור איפשהו ברחוב או בשוק ולקנות ארוחה שלמה בתוך פיתה מהווה חלק מהתרבות ומהכיף שלנו. תפריט העולם בפיתה מתמקד בדיוק שם. קייטרינג מאגו מציע תפריט חדש - העולם בפיתה. לפניכם מגוון האפשרויות בתפריט: פלאפל עשיר בעשבי תיבול טריים מלווה בסלט ירקות טריים קצוץ דק, מלפפונים וחצילונים כבושים,  בצל [...]

Load More Posts