בלוג

/בלוג/

חתונה ביתית מקסימה

By | מאי 26th, 2015|טיפים ועצות|

חלף קצת זמן ובסופו של דבר קיבלנו תמונות מקסימות מחתונה ביתית אינטימית של ג'קי והארי שהתחתנו לא מזמן בחצר בית בתל מונד. אנחנו היינו שם בשביל להאכיל אותם ולהשקות אותם (כפי שתראו) וגם דאגנו לאוהל לחצר בגלל הגשם שהחליט לרדת ביום החתונה . הם היו מקסימים, האורחים שלהם היו חמודים. האוכל היה טעים והשתייה מפנקת. [...]

אוכל טוב בפעילויות ODT

By | מאי 26th, 2015|טיפים ועצות|

פעילויות ODT -  Out Door  Training נועדו להפעיל את צוות החברה מחוץ לקופסה, בסביבה לא מוכרת ועם אתגרים חדשים כל זה לא אומר שצריך לאכול מנות קרב. בפעילות ODT של חברת אלקטרה בהפקה המתוקתקת של חברת STONES בחרו להתפנק. על הבוקר המתינו למשתתפים הנמרצים, כריכים טריים, מאפים שנאספו מוקדם (מאד) בבוקר במאפייה. פוקצ'ות מאפה בית, [...]

אירועי חברה ומסיבות – איך יוצרים מסיבה שמחה ודינאמית

By | מאי 10th, 2015|טיפים ועצות|

אחד האתגרים הניצבים בפני מי שצריך לארגן אירועים בחברה או בסביבה עסקית, הוא ליצור סביבה שמחה ופעילה, בעיקר כדי למנוע מצב בו כל אחד יושב ליד שולחן עם החברים הקרובים שלו במהלך האירוע כולו. במסיבת פרידה שערכו בחברת דנציגר - משק פרחים דן לעובד ותיק מאד הם יצרו דינמיקה מעולה על ידי שילוב של קייטרינג [...]

כשאתה רוצה לדעת מה העובדים שלך חושבים – פנק אותם בארוחה טובה

By | אפריל 19th, 2015|טיפים ועצות|

ככה לפחות בחרו לעשות במשרד עורכי הדין בו ביקרנו. בחדר ישיבות מפואר הצופה מהקומה ה 24 לנוף איילון הגשנו ארוחת בוקר מפוארת. כי כשעושים משהו אז למה לא לעשות  את זה בסטייל. לארוחת הבוקר המפנקת הוזמנו אך ורק המתמחים, שהוו לזמן קצר מושא קנאה לעורכי הדין הוותיקים. בתפריט אומלטים בהכנה אישית עם פטריות טריות, פלפלים [...]

תנו לי לספר לכם משהו על אוכל רחוב

By | אפריל 12th, 2015|טיפים ועצות|

לפעמים כשאתה מגיע למקום חדש בעולם. בטיול או במסגרת עבודה, החלק הכי מעניין קולינרית הוא מה שאנשי המקום אוכלים. חשוב לזכור כי כשמדברים על אוכל רחוב מדובר על שוק קשוח במיוחד. אם האוכל שלך לא טעים, לא נעים או לא מוגש בנדיבות. תמיד ימצא דוכן אוכל רחוב סמוך שישמח לשרת את הלקוחות שלך. (סיבוב קטן [...]

להפוך "חדר נקי" לשוק של אוכל רחוב

By | מרץ 3rd, 2015|טיפים ועצות|

חברת EndoChoice גדלה ועברה למשרדים חדשים באזור התעשייה המתפתח של קיסריה.       המטרה שלנו, לנצל חלל של אולם (דקה לפני שהופכים אותו ל"חדר נקי" כדי לערוך מסיבה עם אוכל רחוב משובח לכל אנשי החברה. ולמחרת, להפוך את חדר הישיבות לאולם של מסעדת גורמה לארוחת ערב מפוארת להנהלה. התמונות מספרות הכל. ובכל זאת, זה מה [...]

ברבורגר בקומה ה 21

By | פברואר 15th, 2015|טיפים ועצות|

המטרה: המבורגר עסיסי עשוי במידה הנכונה, מלווה בצ'יפס פריך בקומה ה 21 של מגדל משרדים משרד עורכי דין גזית בקל כהן עברו בשעה טובה למשרדים החדשים והמפוארים שלהם בקומה ה 21 במגדל משרדים במתחם הבורסה. הוצבה לנו מטרה, להגיש המבורגרים איכותיים, פוטיטוס וצ'יפס חם ופריך ל 120 מוזמנים, מהמטבחון של המשרד. או במילים אחרות- חלל [...]

מרק דלעת אסייתי מהיר ליום קר

By | ינואר 8th, 2015|טיפים ועצות|

היום 0-01-2015 הסערה חלפה. עדיין קר. והיום מתכון למרק דלעת מהיר, קל ומפנק: מה צריך: דלעת - מכל סוג אפשרי - משהו כמו קילו לפני קילוף וניקוי. שלושה בצלים לבנים או סגולים מעט ג'ינג'ר טרי מגורר על פומפיה מטגנים את הבצל עד הזהבה עדינה, מוסיפים את הדלעת מקרמלים מעט. מוספים מים, ג'ינג'ר, מעט קארי צהוב [...]

מרק קובה סלק לימים קרים

By | ינואר 7th, 2015|טיפים ועצות|

היום  07 בינואר 2015 קר וסוער במיוחד.  זה מחייב מרק חם ומפנק במיוחד. - מרק קובה סלק.  המרק הזה הוא ארוחה מלאה. ירקות, פחמימות ובשר. שימו לב כמה קל להכין אותו. בסיר עם תחתית עבה צולים במעט מאד שמן. בצל קצוץ לקוביות גדולות. גזר חתוך לקוביות של 2 ס"מ גבעולי סלרי עלים קצוצים וכמובן סלק [...]

מה זה לעשות אירוע קייטרינג – מאחורי הקלעים של מאגו

By | נובמבר 27th, 2014|טיפים ועצות|

אירוע קייטרינג הוא כמעט תמיד הרבה יותר מלבשל ולהגיש אוכל. האירוע מתחיל בצורך של הלקוחות ובגיבוש לקונספט מבוקש המתאים לאירוע, לתקציב, למיקום בו נערך האירוע, לעונה, להעדפות הקולינאריות, לצורת ההגשה, למשך וקצב האירוע. אחר כך אנחנו מוציאים הצעה או הצעות שעשויות להתאים. יחד עם הלקוח מתמקדים במה שהכי נכון לו. תלוי בגודל ומורכבות האירוע, בשלב הזה [...]

Load More Posts