קייטרינג "בכל נקודה על המפה"

מה זה אומר מבחינתנו:

ראשית נכונות להתחיל כל פעם מאפס.  להגיע לשטח שאין בו כלום והתחיל משם.


להקים "מטבח קצה" חם וקר. להבטיח שכל מה שצריך להישמר בטמפרטורה מבוקרת אכן יישמר כך. שהאוכל החם ייצלה על המקום או יחומם בצורה ראויה. כל זה  במגבלות של מקום, מקורות מים וחשמל, נגישות וכו'.

הדרך שלנו להתמודד עם האתגרים האלו, באירועים קטנים ובינוניים, מבלי להפעיל מערך שלם של ספקי משנה לחשמל, מים, הצללה וציוד.היא להגיע עם נגרר מטבח מצונן ומבודד, עם הספקת מים וחשמל עצמאיים ועם ציוד בישול העובד על גז.

נקודה מעניינת למחשבה: גם חצר של ובית פרטי היא אירוע שטח.. למעט חיבור לחשמל ביתי ומים. אנחנו מקימים הכל מאפס ולא עושים שימוש כלשהו במטבח הביתי.

הניסיון שצברנו ביותר מ 15 שנים של אירועים מוכיח את עצמו, הן בתוצאות  המרהיבות והן בהתמודדות עם הבלתמי"ם (מצבים בלתי מתוכננים ) שסוג זה של פעילות מציב בפנינו.

אתם מוזמנים להיעזר בנו לאירוע הבא שלכם. וכאמור, בכל נקודה על המפה..