Project Description

קייטרינג אוכל רחוב

כדי לחדש, לרענן, להפתיע ולהמשיך ליהנות מהעשייה שלנו. תוך לימוד מהקולגות שלנו, מצוות השפים, מטיולים בעולם וגם מקהל הלקוחות שלנו.

התפריטים משנים צבע וצורה ומתחדשים כל הזמן.

תפריט אוכל הרחוב – Street Food שלנו, בא קודם כל מאהבה אמיתית לאוכל הזה, הצבעוני והמדהים ולכאורה פשוט, המרתק אותנו כל פעם מחדש.
הנה מה שעומד לבחירתכם : 

המבורגרים איכותיים צלויים על פלנצ'ה לוהטת. מוגשים בלחמניות ראנץ' מלווים בפרוסות עגבנייה, מלפפונים כבושים, עלי חסה פריכים, בצל מטוגן, קדירת פטריות, פסטו כוסברה פלפלים ועשבי תיבול, מיונז, קטשופ, רוטב ברביקיו ואיולי חרדלי.
ליד ההמבורגר יוגש צ'יפס חם וטרי.

לטבעונים יוגש – המבורגר יוצא מן הכלל מעלי מנגולד וירקות שורש

נודלס (אטריות ביצים) מוקפצות בבצל ירוק, רצועות גזר דקיקות, כרוב ונבטים  ברוטב חלב קוקוס,

ג'ינג'ר וצ'ילי מתוק.

פאד תאי – אטריות אורז מוקפצות עם עוף, ביצים, רוטב הויסטיר, נבטים, תמרינדי, צ'ילי ובצל.

מוגש בלוויית סלט ירקות תאילנדי ברוטב בוטנים (אפשר עם טופו)

או:

קדירת ירקות משגעת בקארי אדום וקרם קוקוס. מלווה באורז בסמטי מבושם בשמן שומשום גולמי.

דג קוד מטוגן בבצק בירה .
מוגש יחד עם פוטיטוס או צ'יפס חם ופריך בקונוסים מבמבוק מלווה ברוטב רמולד קלאסי.

פנה אל'מלנזנה – פסטה פנה ברוטב עגבניות עשיר עם קוביות חצילים מטוגנים.

פוזילי אליו אוליו – פוזילי בשמן זית, שום uברינואז של ירקות מוקפצים.

קונקיליוני (קונכיות) ברוטב בולונז עשיר עשוי בבישול איטי.

ליד הפסטות יוגש סלט ירוק עם פירות טריים וגרעיני חמנייה קלויים.

טורטייה ראפ עם נתחי אנטרקוט מיושן צרובים, נתחי עוף צרוב בקייג'ון, גואקמולה, עלי רוקט, סלסה עגבניות ופלפלונים חריפים.

בוריטו – עם קדירת עוף בפלפלים אדומים ובצל, סלסה, גואקמולה ופריכולס.

טורטייה ראפ עם צ'ילי קון קרנה מקסיקני פיקנטי.

ירקות צבעוניים בקארי טמפורה – מוגש עם מתבל איוצ'ילי בקונוסים מבמבוק.

נתחי אנטרקוט וחזה עוף.

צ'וריסוס צלויות על גריל פחמים, מוגשות בלחמניות עם רוטב צ'ימיצורי, ריבת בצל, חרדל ומלפפונים כבושים.

ליד הצוריסוס יוגשו תפוחוני אדמה צלויים בקליפתם בקרסט של תבלינים.

מטאבון עם לבני שמוט המפיץ ניחוחות אפייה יוגשו:

לחמאבעג'ון טורקי פיקנטי – מאפה בשר בקר וכבש עם עגבניות ועשבי תיבול טריים

מאפה זעתר ערבי גלילי בשמן זית

מאפה ירושלמי של שומשום קלוי ובצל מטוגן

מאפה הודי של עוף וירקות בקארי צהוב

פוקצ'ה עם אנטיפסטי של ירקות קלויים בשמן זית שום ועשבי תיבול טריים

וגם :

רוטב עגבניות איטלקי, ארטישוק אל' רומנה על הגריל, גרגר נחלים, חציל בלאדי מהאש, לימונים כבושים, בצל ספרדי , פסטו עשבי תיבול,  קונפי שום בשמן זית,  וטפנד זיתים.

קבב טלה עסיסי צלוי מלווה בטחינה סמיכה על מג'דרה של בורגול גס, עדשים ובצל מטוגן (אפשר גם מאורז).

לידם יוגש סלט כרוב לבן בתיבול חמצמץ עם זרעי שומשום קלוי.

  • כריך צלי בקר עשוי בבישול איטי – מוגש בבגט חם ופריך עם חרדל, מיונז, מלפפונים כבושים, פרוסות עגבניה ועלי חסה.
  • כריך נקניק איטלקי מוגש בלחם מלא עם איולי, פסטו בזיליקום, פרוסות עגבניה, פלפלים צרובים
  • כריך פסטרמה עם איולי, מלפפונים כבושים, פרוסות עגבניה, פסטו עגבניות מיובשות ועלי חסה
  • כריך טוניסאי – סלט טונה עדין, קוביות תפוחי אדמה, לימונים כבושים, זיתים, עריסה, מלפפון חמוץ
  • כריך בגדדי – פרוסות חצילים מטוגנים, טחינה סמיכה, ביצים חומות וירקות

מקלובה של עוף, אורז וירקות מוגש בסירי ענק בתיבול ערבי גלילי.

אושפלו – נתחי בקר, גזר ואורז בסמטי עשויים בבישול ומדיפים ניחוחות מדהימים.

קדירת נקניקיות בתפוחי אדמה וכרוב – תבשיל מזרח אירופאי קלאסי ומפנק.

ליד הקדירות יוגשו ירקות מוחמצים ביתיים.

  • פלפלים בשלושה צבעים קלויים על הגריל בחומץ שרי מיושן, שמן זית וטימין.
  • חציל קלוי על הגריל בטחינה לימונית.
  • בצל סגול מקורמל בסוכר חום וחומץ בלסמי.
  • בטטה צלוייה בשמן צ'ילי, זרעי קצח וכוסברה טרייה.
חומוס פנינה עם מש, לוביה, עגבנייה  פטרוזיליה כמון והרבה שמן זית מעולה

לימונים כבושים, סלסה של פלפלים ירוקים חריפים ובשר שפונדרה מפורק מהעצם.

 

ליד החומוס יוגשו : סלט ירקות טריים קצוץ דק, זיתים מתובלים, מלפפונים כבושים  ופיתות של תימנים.

  • סלט בריאות – פטריות, נבטים, תירס, פלפלים, כרוב לבן ואדום, גזר, גרעיני חמניות וגרעיני דלעת.
  • סלט טאבולה – גרעיני חיטה שלמים, ירקות טריים והמון פטרוזיליה כוסברה נענע בלימון ושמן זית
  • סלט עגבניות "דודו" – עגבניות בעשבי תיבול טריים ובצל סגול.
  • סלט עדשים שחורות עם חמוציות, עשבי תיבול וירקות טריים בלימון ובלסמי מצומצם

ליד הסלטים יוגשו מקלוני פוקצ'ה מאפה בית.

פלאפל עשיר בעשבי תיבול, טחינה סמיכה , פיתות חמות , סלט ירקות טריים, סלט כרוב כבוש,  חצילים כבושים,  אריסה, עמבה ופטרוזיליה קצוצה.

מסלסלות במבוק מעלות אדים, בעמדה מיוחדת יוגש מגוון צבעונית של מנות דים סאם בשריות וצמחוניות כולל גיוזה (בצק חיטה),קויו (בצק אורז) ובאו עם  עוף, בקר, תרד עם בוטנים, בטטה,  פטריות. מלווה בדיפ סויה ושמן שומשום גולמי.

הגרסה היוונית העסיסית והמדהימה לשאוורמה – מוגש בפיתות דקות, מלווה בירקות טריים ובטחינה.

עופות שלמים צלויים במשרה של ברנדי ומייפל – מוגשים בפריסה פרונטלית

צלעות אסאדו דרום אמריקני עשויות לאט לאט במשרה בירה, דבש ותפוזים

נקניקיות חריפות,  כנפיים בתיבול בופאלו קלאסי

ליד הבשר יוגשו סירות תפוחי אדמה צלויים בתנור

וסלט עלים ירוקים עם גרעיני חמנייה קלויים.

  • צ'ורוס ברוטב שוקולד חם וסירופ מייפל
  • עוגת שוקולד מושחתת עם רוטב שוקולד חם,
  • מלאבי טורקי עם סירופ שושנים ושבבי קוקוס
  • פבלובות הפוכות עם קרם פטיסייר, פירות יער ושברי מרנג
  • הארטיקים המשוגעים יוצאי הדופן של קייטרינג מאגו
  • טראפלס שוקולד מופלאים והפתעות נוספות ממעבדת הקינוחים של קייטרינג מאגו
תפריט חדש הושק במאגו – העולם בפיתה

כל הפרטים – כאן

תפריט "אוכל רחוב" מורכב ממנות קטנות וצבעוניות המוגשות במזנונים ייעודיים לכל עמדה בתפריט. סוג זה של תפריט מתאים במיוחד לאירועים קלילים ודינאמיים. מספר העמדות והשילובים שלהם נקבעים על פי גודל האירוע והתקציב.