Project Description

לפעמים כדי להגיע לדבר הנכון נדרשת השקעה.

הפעם נסעתי עד לברצלונה. כדי לראות, לטעום, לחוש ולהבין טאפס.

התוצאה תפריט טופס קטלוני צבעוני, מרגש ומפנק.

ו-כן, התפריט המוצע הינו כשר. נדרשו דמיון, חישבה מחוץ לקופסה (וגם נכונות לוותר כשצריך) כדי להתאים את מנות הטאפס הקטלוני למסגרת המבוקשת. התוצאה לפניכם.

התפריט כולו מורכב ממנות קטנות חלקן פינצ'וס -כלומר הפתעות בהן נעוץ קיסם. שאר המנות מגיעות בכלי קטן.

אצל הקטלונים טאפס הולך יד ביד עם קאווה צוננת, קוקטייל מוחיטו קלאסי, וסנגרייה צוננת.

גם אנחנו נמשיך את הקו הזה.

מספר סוגי המנות יקבע בהתאם לכמות האורחים.

טוב, מספיק הסברים. הנה התפריט:

קרוסטיני עם פילה סלמון טרי כבוש על איולי כמהין ופרוסות מלפפון

ברוסטה של ארטישוק אל' רומנה, עגבניות מיובשות וזיתים

קרפצ'יו בקר על קרוסטיני עם קרם כמהין ופרוסת מלפפון

גספצ'ו  – מרק עגבניות קטלוני קר מוגש בספלוני אספרסו

פריטוס  – דג ים מטוגן בקמח תירס מוגש עם איולי לימוני

אספרסו של ירקות כתומים עם קרם קוקוס ופסטו פקאן – מוגש בספלוני אספרסו

פילה סלמון צרוב על מצע פסטו עשבי תיבול ירוקים

מיני פוקצ'ה עם אנטיפסטי של ירקות קלויים

קרוסטיני עם טפנד זיתים ורצועות קלויות של פלפלים צבעוניים

ירקות צבעוניים מטוגנים בבצק בירה מלווים באיולי צ'יפוטלה

קראסט מילפוי עם פטריות מקדירה, איולי  ועגבניות מיובשות

קרוסטיני עם גואקמולה מקסיקני ורצועות חזה עוף צרובות בקייג'ון

פינצ'ו  מלחם קלוי בשום ושמן זית עם מוס טונה, איולי ומלפפונים כבושים

מיני המבורגסה בפניני (לחמניית ביס מאפה בית) איולי, מלפפון כבוש וירקות

צ׳וריסוס עסיסיות צרובות על פלנצ׳ה מלוות ברוטב צ׳ימיצ׳ורי

פינצ'ו מלחם קלוי עם  קונפי עגבניות שרי ושום בתימין וטפנד זיתים

בוריטו טורטייה ראפ עם עוף בעגבניות טריות כוסברה ופלפלים חריפים

ועוד…

ביס בגט עם תבשיל בשר בעגבניות ועשבי תיבול

פינצ'ו  מלחם קלוי בשום ושמן זית עם מוס טונה, איולי ומלפפונים כבושים

טרמיציני סנדוויץ' עם פסטרמה מלפפונים כבושים, פרוסות עגבניה, לבבות חסה, איולי חרדלי

רול קרפ בזיליקום עם בטטה מקורמלת, גואקמולה וג'וליאן מלפפון

ברוסקטה  עם סרדינים בלימון כבוש ושמן זית.

רול קרפ עם סלמון מעושן, איולי, עלי רוקט ורצועות פלפלים אדומים צרובים

קינוחים

קרם קטלן – הגרסה הקטלונית לקרם פטיסייר

מיני מוס שוקולד קפה

טרטופו שוקולד יוצאי דופן

פבלובה הפוכה – צ'ייסר שברי מרנג, קרם פטיסייר ותות שדה

סלט פירות טריים עם  קוביות תפוחי עץ מקורמלות בסוכר דמררה וחמוציות בוויסקי

צ'ורוס פריכות המוגשות עם רוטב שוקולד חם וסירופ מייפל

וגם הארטיקים המיוחדים והמשגעים של קייטרינג מאגו

בר שתיה (הרחבה אפשרית)

קאווה צוננת, יין אדום ולבן, לימונדה ומים מינרליים

 

לסיכום, מדובר ברשימה חלקית ביותר של המנות !

יש עוד מלא מנות במקום ממנו באו המנות האלו. נשמח לבנות אתכם תפריט מדויק שיתאים בדיוק לכם.

התקשרו איתי.
אשמח לעזור בכל שיידרש
דרור בלייכמן